Aktiviteter

Vores formål er at styrke danske SMV'ers adgang til – og succes i – de sydøstasiatiske markeder.

Aktiviteter

Our purpose is to strengthen danish SME-companies access to – and success on South East Asian markets.

Eventskalender

March 2023
MonTueWedThuFriSatSun
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9

DASN Netværksmøde i Aalborg

10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

DASN stakeholdermøde i Asia House

29
30
31
1
2

Event detaljer

March 28, 2023

DASN stakeholdermøde i Asia House

Du er hjerteligt inviteret til at deltage i et arrangement om projektstatus og fortsættelse af projektet i Asia House den 28. marts. Arrangementsprogrammet tager udgangspunkt i de resultater, der er opnået i løbet af de to år, som projektet har varet i, og hvordan man kan sikre dets fortsættelse. Vi inviterer dig til at deltage for at diskutere og debattere behovet for aktive grænseoverskridende og tværkulturelle forretningsnetværk for at fremme den kommercielle interaktion mellem Danmark og projektets udvalgte sydøstasiatiske markeder. Tilmeldelse åbner i marts, og mere information om programmet vil blive offentliggjort på vores LinkedIn-side i de følgende uger.

Asia House, Indiakaj 16, København
March 9, 2023

DASN netværksmøde i Aalborg

Du er hermed inviteret til deltagelse på DASN netværksmøde den 9.3. 2023 fra kl. 08:00-14:00, i NOVI Science Park (Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg). Programmet for dagen fokuserer på projektets resultater udviklet gennem to aktive år, 2021-2023, og hvordan projektet fortsat vil fungere som et relevant netværkstilbud til erhvervslivets internationaliseringsprocesser. Vi vil diskutere og debattere om nødvendigheden af et aktivt kommercielt orienteret erhvervs-netværk og dets formål at booste adgangen for danske eksportvirksomheder til en række sydøstasiatiske markeder i økonomisk vækst. Deltagelse er gratis. Tilmeld dig senest 28. februar. Vi ser frem til at mødes i Aalborg!

NOVI Science Park, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg
23.01.2023

Netværksmøde i Manila

Har du interesse i Filippinerne, så sæt allerede kryds i kalenderen til den 23. januar, hvor vi laver et arrangement i Manila med hjælp fra Jesper Svenningsen fra NordCham Philippines. På DASN’s netværksmøde, vil vi gerne høre din mening om netværkets fortsatte udvikling og hvilke services, vi skal tilbyde fremover. Vi vil i øvrigt give en opdatering på, hvordan dette peer to peer netværk af danske forretningsfolk bosat i regionen og danske virksomheder med kommerciel interesse for markederne i Sydøstasien, har udviklet sig indtil nu, og hvilke aktiviteter, der er planlagt i den nærmeste fremtid. Samtidigt, byder vi på en omgang sild og steg i Manila på restaurant Aquavit Pub & Grill, hvor kokken har været flere år i Danmark for at blive trænet til at kræse om danske smagsløg. Vi mødes mandag den 23. januar 2023 kl. 18:00. Det er gratis at deltage, men af hensyn til restauranten vil vi bede dig bekræfte (geg@danishexport.com), om du kommer.

Aquavit Pub & Grill, 8471 Kalayaan Avenue corner Fermina Street, Poblacion 1210 Makati National Capital Region
5.2.2023 - 10.2.2023

DASN markedsbesøg til Indonesien og Malaysia

Vi er glade for at kunne annoncere rejsedatoer for den kommende markedstur til Indonesien og Malaysia for danske SMV'er. Der vil blive rig mulighed for at få dybdegående indsigt i begge markeder og få førstehånds viden fra medlemmer af NordCham Jakarta, Dancham Malaysia, og danske forretningsfolk, der bor i landet. Turen finder sted i Jakarta og Kuala Lumpur fra 5. til 10. februar 2023. Tilmeld dig til turen senest 15. januar 2023 via nedenstående link. Har du spørgsmål til turen eller netværket, så ta' endelig fat i Lars fra Andersen Consult (lsa@andersenconsult.com) eller Gert Grønkjær i Danish Export Association (geg@danishexport.dk).

Jakarta (ID) - Kuala Lumpur (MY)
01.12.2022

Netværksmøde i Jakarta

DASN-projektet udvikler sig. Vi har bl.a. fået ny medlemsplatform og hjemmeside og er i næste uge tager vi til Vietnam. Vi har brug for din mening om netværkets fortsatte udvikling og hvilke services, vi skal tilbyde fremover. Derfor inviterer vi dig til en omgang flæskesteg og fadøl i Jakarta på den danske restaurant Mad Dogs, torsdag den 1. december kl. 18:00. Det er gratis at deltage, men af hensyn til restauranten vil vi bede dig bekræfte, om du kommer. Vi håber du har lyst til at deltage, Send mig venligst en besked, hvis du vil deltage, så vi kan sikre os, at de laver nok flæskesteg nok. Er du forhindret i at komme, men har lyst til at høre mere om netværket, så send mig også gerne en besked.

Mad Dogs, Jl. Cilandak Commercial Estate No.412 A, Cilandak
20. - 24. november 2022

DASN Markedsbesøg til Vietnam

Kom tættere på Vietnam med DASN • 4-dage program i Vietnam (ekskl. rejsedage) • Markedsbesøg i Hanoi & Ho Chi Minh City • Møder med danske virksomheder • Networking session med Nordcham, Hanoi • Workshops & direkte sparring om din virksomhed • Find den rette forretningsmodel for din virksomhed

Hold dig opdateret

Få nyheder om de sydøstasiatiske markeder