6 December 2022

Danske forretningsfolk i Indonesien

Indonesien er Sydøstasiens største økonomi med en vækst på ca. 6% og har store muligheder på de fleste hylder.

Danske forretningsfolk i Indonesien er spredt lidt ud over det kæmpe land med nok flere end 280 mio. indbyggere og 17.000 øer. Sydøstasiens største økonomi med en vækst på ca. 6% og store muligheder på de fleste hylder. En ekstra tak til jer, der kom langvejs fra – med tog og fly – fra Bali, Semarang og endda helt fra Singapore. Også tak til Lars, som trumfede distance-rekorden ved at være med helt fra Aalborg; dog desværre kun online.

Der var en rigtig god debat ved bordet på den danske restaurant i Jakarta. Der blev til små 5 timer, hvor der blev udvekslet erfaringer og sparret med hinanden. Nye kontakter blev skabt – og der var stor interesse for at hjælpe andre danskere godt på vej i Indonesien. At blive knyttet tættere på det danske erhvervsliv blev også tillagt stor værdi – og helt aktuelt var der bl.a. et behov for at finde to danske medarbejdere til jobs i Indonesien.

Jeg bliver selv i Indonesien og regionen lidt endnu, så ta’ endelig fat i mig, hvis du har lyst til en snak om mulighederne herude. Danish-Asian SME Network og dets medlemmer står parate til at hjælpe dig på vej.

Endnu en gang tak til Niels Henrik Krogh, Niels Bjerring, Søren Israelsen Pedersen, Michael Green Lauridsen, Jan Gramm, Øjvind Lajgaard, Torben Olsen og Tommy Dyhr for at trodse regn og “fodbold-depression” og for at gøre dette til en super interessant aften fyldt med entusiasme og villighed til at støtte andre i netværket. Lars og jeg fik en masse gode inputs med hjem, som vi nu vil arbejde videre med, så netværket kan blive endnu stærkere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hold dig opdateret

Få nyheder om de sydøstasiatiske markeder

Relaterede artikler

13 December 2022

Vietnams BNP vokser eksplosivt i 3. kvartal.

Vietnams BNP står til at voksne 13,67% i tredje kvartal

18 November 2022

Fremragende fremmøde i Bangkok

26 danskere bosat i Thailand og Malaysia mødt op til netværksmøde på den danske restaurant Admiralen i Bangkok den 1. november.

18 November 2022

Log ind og aktivér din profil på DASN-platform