18 November 2022

DASN er tilbage i Vietnam i november

DASN bygger videre på brobygningen mellem danske erhvervsfolk i Danmark og i Vietnam

DASN bygger videre på brobygningen mellem danske erhvervsfolk i Danmark og i Vietnam gennem afholdelse af to netværksmøder i hhv. Hanoi og HCMC i denne måned. Sammen med Nordcham er Gert Grønkjær og Lars Siggaard Andersen i fuld gang med at lægge sidste hånd på programmerne og de aktiviteter der kommer til at foregå på selve møderne og i mellem dem. Udover deltagelse på aktive netværks-møder, besøger deltagerne danske DS-Wollenbergs fabrik i HCMC hvor direktør Nicolai Wollenberg tager os med ind i en dansk produktionsdagligdag i landet.
Og hvordan virksomheden binder den fjerne produktionsfacilitet sammen med det danske hovedkvarter på Fyn. Der bliver tale om masser af spændende og udfordrende debatter.

Vi ser frem til at mødes med alle de dygtige danske erhvervsfolk i både det nordlige og det sydlige Vietnam og til at udfordre hinanden på faciliteret networking.

Tidspunkter:
Hanoi: 20.-22. november 2022
HCMC: 22.-24. november 2022

Er du interesseret? så bare kontakt Nordcham eller Gert og Lars og vær med.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hold dig opdateret

Få nyheder om de sydøstasiatiske markeder

Relaterede artikler

1 December 2022

En kæmpe milepæl for DASN’s LinkedIn-gruppe

Netværket der bringer din SMV tættere på Sydøstasien. Sammen styrker vi danske entreprenørers og SMV’ers adgang til – og succes i – de sydøstasiatiske markeder. Det er et relationsopbyggende peer to peer netværk.

18 November 2022

Fremragende fremmøde i Bangkok

26 danskere bosat i Thailand og Malaysia mødt op til netværksmøde på den danske restaurant Admiralen i Bangkok den 1. november.

18 November 2022

Udfordinger i ASEAN: foredrag i Asia House

Kom den 23. november fra 15:00-16:30 til et spændende foredrag om at navigere gennem globale spændinger