24 August 2022

Written by Simone von Burgwald

Landeseminar om forretningsmulighederne i Thailand

Vi er hos Dansk-Asiatisk SMV Netværk meget glade for endelig at kunne invitere danske virksomheder og erhvervspersoner til det første af en række landeseminarer om de mest spændende vækstmarkeder i Sydøstasien.

Det første seminar i rækken fokuserer på Thailand og de mange forretningsmuligheder der eksisterer for danske SMV’er i markedet, samt hvordan det nye erhvervsnetværk kan hjælpe din virksomhed med at realisere sit forretningspotentiale i landet – blandt andet ved hjælp af bedre forberedelse, markedsbesøg og eksekvering af den helt rigtige strategi.

Arrangementet afholdes hos Danish Export Association i Eksportens Hus i Silkeborg d. 04.11.21.

Udover praktiskorienteret informationer og casestudies fra det Thailandske marked, vil dagen byde på en helt masse networking og en kort introduktion til Dansk-Asiatisk SMV Netværk. Her vil du få chancen for at høre mere om, hvordan du og din virksomhed kan få værdi af det unikke og gratis asien-fokuserede netværk, samt hvordan netværket kan hjælpe din virksomhed med at udforske og lykkedes på vækstmarkeder i Sydøstasien.

Klik på linket nedenfor for tilmelding og et deltaljeret program for dagen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hold dig opdateret

Få nyheder om de sydøstasiatiske markeder

Relaterede artikler

23 August 2022

Dansk-Asiatisk SMV Netværk rækker ud til Malaysia

Da DASN var i Kuala Lumpur for at møde nogle af netværkets medlemmer have Wong Y.C. Amos fra Malaysian Danish Business Council arrangeret et uformelt møde med Brian Joergensen, Michael Ernst, Henrik Toftum og Per Friis Knudsen. En god omgang dansk hygge, krydret med en masse god viden og brugbare råd.

6 December 2022

Danske forretningsfolk i Indonesien

Indonesien er Sydøstasiens største økonomi med en vækst på ca. 6% og har store muligheder på de fleste hylder.

13 December 2022

Vietnams BNP vokser eksplosivt i 3. kvartal.

Vietnams BNP står til at voksne 13,67% i tredje kvartal