18 November 2022

Written by Adam Ahmed Hansen

Log ind og aktivér din profil på DASN-platform

Tak til alle jer, der allerede har aktiveret jeres profil på DASNhub.dk  Du er meget velkommen til at udfylde din profil med information om dig selv, tilføje et billede og vælge et eller flere lande – Filippinerne, Indonesien, Malaysia, Thailand, Vietnam – som du især er interesseret i.  Du er velkommen til at kontakte info@dasnhub.dk, hvis du har spørgsmål.

Det er vigtigt for alle i netværket, at medlemmerne registrere sig på platformen. Når du er registreret på platformen, er du synlig for alle de andre medlemmer, så I nemmere kan kontakte hinanden. DASN har til formål at hjælpe jer og styrke vores fælles indsats i de sydøstasiatiske markeder.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hold dig opdateret

Få nyheder om de sydøstasiatiske markeder

Relaterede artikler

18 November 2022

Udfordinger i ASEAN: foredrag i Asia House

Kom den 23. november fra 15:00-16:30 til et spændende foredrag om at navigere gennem globale spændinger

18 November 2022

Fremragende fremmøde i Bangkok

26 danskere bosat i Thailand og Malaysia mødt op til netværksmøde på den danske restaurant Admiralen i Bangkok den 1. november.

23 August 2022

Dansk-Asiatisk SMV Netværk rækker ud til Malaysia

Da DASN var i Kuala Lumpur for at møde nogle af netværkets medlemmer have Wong Y.C. Amos fra Malaysian Danish Business Council arrangeret et uformelt møde med Brian Joergensen, Michael Ernst, Henrik Toftum og Per Friis Knudsen. En god omgang dansk hygge, krydret med en masse god viden og brugbare råd.