18 November 2022

Fremragende fremmøde i Bangkok

26 danskere bosat i Thailand og Malaysia mødt op til netværksmøde på den danske restaurant Admiralen i Bangkok den 1. november.

Den 1. november var 26 danskere mødt op til netværksmøde på den danske restaurant Admiralen i Bangkok. Ikke blot deltog danske forretningsfolk bosat i Thailand, men også fra Malaysia. Det blev til flere timers livlig debat – og skønt at se både nye og velkendte ansigter i netværket. Gert var onsite, og Lars var med online. Den store interesse og den feedback vi fik, gør at vi allerede nu er i gang med at planlægge et faciliteret netværksmøde i Bangkok i januar.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hold dig opdateret

Få nyheder om de sydøstasiatiske markeder

Relaterede artikler

24 August 2022

Landeseminar om forretningsmulighederne i Thailand

Vi er hos Dansk-Asiatisk SMV Netværk meget glade for endelig at kunne invitere danske virksomheder og erhvervspersoner til det første af en række landeseminarer om de mest spændende vækstmarkeder i Sydøstasien.

13 December 2022

Vietnams BNP vokser eksplosivt i 3. kvartal.

Vietnams BNP står til at voksne 13,67% i tredje kvartal

23 August 2022

Dansk-Asiatisk SMV Netværk rækker ud til Malaysia

Da DASN var i Kuala Lumpur for at møde nogle af netværkets medlemmer have Wong Y.C. Amos fra Malaysian Danish Business Council arrangeret et uformelt møde med Brian Joergensen, Michael Ernst, Henrik Toftum og Per Friis Knudsen. En god omgang dansk hygge, krydret med en masse god viden og brugbare råd.