18 November 2022

Fremragende fremmøde i Bangkok

26 danskere bosat i Thailand og Malaysia mødt op til netværksmøde på den danske restaurant Admiralen i Bangkok den 1. november.

Den 1. november var 26 danskere mødt op til netværksmøde på den danske restaurant Admiralen i Bangkok. Ikke blot deltog danske forretningsfolk bosat i Thailand, men også fra Malaysia. Det blev til flere timers livlig debat – og skønt at se både nye og velkendte ansigter i netværket. Gert var onsite, og Lars var med online. Den store interesse og den feedback vi fik, gør at vi allerede nu er i gang med at planlægge et faciliteret netværksmøde i Bangkok i januar.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hold dig opdateret

Få nyheder om de sydøstasiatiske markeder

Relaterede artikler

18 November 2022

Udfordinger i ASEAN: foredrag i Asia House

Kom den 23. november fra 15:00-16:30 til et spændende foredrag om at navigere gennem globale spændinger

1 December 2022

En kæmpe milepæl for DASN’s LinkedIn-gruppe

Netværket der bringer din SMV tættere på Sydøstasien. Sammen styrker vi danske entreprenørers og SMV’ers adgang til – og succes i – de sydøstasiatiske markeder. Det er et relationsopbyggende peer to peer netværk.

24 August 2022

Landeseminar om forretningsmulighederne i Thailand

Vi er hos Dansk-Asiatisk SMV Netværk meget glade for endelig at kunne invitere danske virksomheder og erhvervspersoner til det første af en række landeseminarer om de mest spændende vækstmarkeder i Sydøstasien.