23 August 2022

Written by Simone von Burgwald

Dansk-Asiatisk SMV Netværk rækker ud til Malaysia

Da DASN var i Kuala Lumpur for at møde nogle af netværkets medlemmer have Wong Y.C. Amos fra Malaysian Danish Business Council arrangeret et uformelt møde med Brian Joergensen, Michael Ernst, Henrik Toftum og Per Friis Knudsen. En god omgang dansk hygge, krydret med en masse god viden og brugbare råd.

Malaysia er et interessant marked for danske SMV’er. Markedet efterspørger og er villige til at betale for god kvalitet, og Danmark har et fantastik ry derude.

Vi er i netværket ved at arrangere vores næste landeseminar, som vil handle om Malaysia. Har du lyst til at høre mere om dette unikke netværk så ta’ endelig fat i Lars fra Andersen Consult eller Gert fra Danish Export Association. 

Read more

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hold dig opdateret

Få nyheder om de sydøstasiatiske markeder

Relaterede artikler

18 November 2022

Log ind og aktivér din profil på DASN-platform

24 August 2022

Landeseminar om forretningsmulighederne i Thailand

Vi er hos Dansk-Asiatisk SMV Netværk meget glade for endelig at kunne invitere danske virksomheder og erhvervspersoner til det første af en række landeseminarer om de mest spændende vækstmarkeder i Sydøstasien.

1 December 2022

En kæmpe milepæl for DASN’s LinkedIn-gruppe

Netværket der bringer din SMV tættere på Sydøstasien. Sammen styrker vi danske entreprenørers og SMV’ers adgang til – og succes i – de sydøstasiatiske markeder. Det er et relationsopbyggende peer to peer netværk.