13 December 2022

Vietnams BNP vokser eksplosivt i 3. kvartal.

Vietnams BNP står til at voksne 13,67% i tredje kvartal

DASN har stor indvirkning på de lande vi arbejder med og ligeså i Vietnam. Landets BNP vokser med 13,67 % i tredje kvartal, 2022. Det er usikkert om vores indflydelse har afstedkommet det flotte resultat, og nok mere sikkert, at det i sær skyldes en meget positiv udvikling i fremstillindsindustrien. Selv når man sammenligner med samme periode i 2021 under lockdown, overrasker resultatet. Landets regering har gennemført en lang række nationale tiltag der skal sikre hurtig genrejsning og de virker helt efter hensigten. Resultatet vidner om et land der er fast besluttet på at genoptage, og øge, sin økonomiske vækst effektivt og hurtigt. Og det siger ligeledes en hel del om et marked der klart er værd at beskæftige sig med for dansk eksport.

Hos Danish-Asian SME Network har vi et stort netværk af dygtige danskere med base i Vietnam, som kan være med til at give dig et par gode råd med på vejen i dine beslutninger. Du er velkommen til at kontakte dem direkte fra vores hjemmeside  eller kontakt Gert Grønkjær eller Lars Siggaard Andersen som arbejder med markederne dagligt.

Danish-Asian SME Network er udviklet af Asia House Denmark i samarbejde med Danish Export Association og Andersen Consult, og støttet af Industriens Fond.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hold dig opdateret

Få nyheder om de sydøstasiatiske markeder

Relaterede artikler

6 December 2022

Danske forretningsfolk i Indonesien

Indonesien er Sydøstasiens største økonomi med en vækst på ca. 6% og har store muligheder på de fleste hylder.

18 November 2022

DASN er tilbage i Vietnam i november

DASN bygger videre på brobygningen mellem danske erhvervsfolk i Danmark og i Vietnam

18 November 2022

Fremragende fremmøde i Bangkok

26 danskere bosat i Thailand og Malaysia mødt op til netværksmøde på den danske restaurant Admiralen i Bangkok den 1. november.