Om DASN

Dansk-Asiatisk SMV Netværk er et netværk af danske forretningsfolk, der støtter og styrker danske SMV'er og iværksættere i Sydøstasien.

Om DASN

Dansk-Asiatisk SMV Netværk er et netværk af danske forretningsfolk, der støtter og styrker danske SMV'er og iværksættere i Sydøstasien.

DASN forbinder dig med forretningspartnere i Asien

DASN-projektet

DASNs virtuelle platform hjælper små og mellemstore danske virksomheder og iværksættere i mest effektivt at opnå succes på de sydøstasiatiske markeder gennem solide forretningsforbindelser i regionen.

DASN Platform

DASNs virtuelle platform bygger broer mellem Danmark og fem regionale markeder: Indonesien, Filippinerne, Malaysia, Thailand, og Vietnam.

Advisory Board

Birthe Ravn Greisen, DK

Giver indsigt og inspiration til, hvordan man opbygger partnerskaber, samarbejde og teamwork, når man arbejder på tværs af kulturer. Mange års erfaring med undervisning og coaching af teams og enkeltpersoner (Business School og College). Erfaring med administration og HR. Ejer og grundlægger af RAVN kulturer på tværs. Forfatter til bogen: Business Culture Vietnam – Leadership and Collaboration. Tværkulturel træner. MSc i økonomi og erhvervsadministration.

Carsten Thorsen, DK

Omfattende international erfaring inden for design, konstruktion og konstruktion af temperaturkontrollerede faciliteter og fødevareforarbejdningsanlæg opnået gennem mere end 30 års aktivitet inden for dette område med adskillige oversøiske udstationeringer. Adskillige år ydet rådgivning til store infrastrukturprojekter i udviklingslande hovedsageligt for internationale organisationer som Verdensbanken. Betydelig ledelseserfaring fra ledelse og udvikling af egen virksomhed og datterselskaber i Indonesien, Filippinerne og Singapore. Regelmæssige besøg I Sydøstasien gennem de sidste 30 år.

Henrik Friis, TH

Administrerende direktør og medstifter af AS FRIIS LTD. Ledelse af aktiviteterne i Thailand samt Sydøstasien og udvikling af strategier for den videre udvikling i regionen. Mere end 35 års erfaring med at arbejde fra bunden til toppen med teknisk support, salg og ledelse af virksomheder, der sælger kapitaludstyr og serviceydelser til forskellige typer industrier lige fra landbrug, fødevarer, træbearbejdning, medicinalindustrien, bilindustrien, servicesektor, hospitaler, golf med mere. Arbejder i Asia Pacific siden 1992 med en omfattende indsigt i forhindringer og muligheder for at drive forretning i Asia Pacific regionen og især i Sydøstasien. Tidligere bestyrelsesmedlem I Danish Thai Chamber of Commerce og Asian Gold Industry Federation.

Jesper Holmgaard, DK

Salgsdirektør hos Cold Jet med ansvar for Asia Pacific-regionen. Bred erfaring med globalt eksportsalg inden for forskellige industrier, specifikt med hensyn til etablering af kontorer og distributører i Asia Pacific. Cold Jet er global leder inden for tørisproduktionsudstyr, der servicerer fødevare-, farma-, catering-, automobil-, og transportindustrien med nøglefærdige løsninger til køling, afgratning, overfladebehandling og tørisblæsning. Vores nyligt tilføjede CO2-returgasgenvindingssystemer reducerer det normale spild på ca. 60 % under produktion af tøris til mindre end 10 %, hvilket sikrer en "grøn" tørisproduktion.

Jesper Svenningsen, PH

Har arbejdet og boet i sydøst asien i 15 år – 4 år i Thailand, 6 år i Singapore og de seneste 5 år i Manila, Filippinerne – dels i leder roller for danske og internationale firmaer og dels som virksomhedsejer. Som daglig chef for det nordiske handelskammer hjælper Jesper og hans team 130+ medlemmer med at vokse deres forretninger i Filippinerne, med særligt fokus på bæredygtighed. Jesper ejer to virksomheder - Executives´ Global Network Thailand og Svenningsen Solutions in Singapore.

Mads Skrubbeltrang, VN

I øjeblikket ansat i Hồ Chí Minh City som salgsdirektør Asien for det danske handelsselskab Nowaco A/S. Primært fokus på mad og fødevarer. Mere end 15 års erfaring på forskellige asiatiske markeder. Stor erfaring med tværkulturel ledelse og teamwork. Har tidligere også haft en kortvarig udstationering til Hong Kong for Nowaco A/S.

Niels Bjerring, ID

Partner og Direktør i IT firmaet CodersHive på Bali, Indonesien. Han har beskæftiget sig med og været i ledelse i over 25 år og har været chef for fantastiske personligheder i virksomheder som SAS, First Hotels, Nordic Choice Hotels og Regus. Han har ligeledes inspireret tusindvis af mennesker som foredragsholder og underviser, i ledelse, virksomhedskultur og salg/service, for nogle af Danmarks førende virksomheder. Niels har boet i Indonesien de sidste 7 år og bidrager med sit indgående kendskab til indonesisk kulturforståelse, ledelse af lokale medarbejdere, samt kendskabet til at etablere og administrere en virksomhed i Indonesien.

Preben Hjortlund, VN

Baseret i Hanoi, seniorrådgiver for vietnamesiske og udenlandske virksomheder i Vietnam, og stifter og partner, og/eller formand eller bestyrelsesmedlem i flere danske og vietnamesiske virksomheder og joint-ventures. Har tidligere haft ledende stillinger i FN's Organisation for Industriel Udvikling i Vietnam, Schmidt Group of Companies i Vietnam og Thailand, NordCham og EuroCham i Vietnam, det danske forsvarsministerium og FN's Regionale Asien-hovedkontor i Bangkok. For nylig nomineret til den nye rådgivende gruppe, der rådgiver den vietnamesiske regering om udenlandske investeringer og aktiviteter i Vietnam.

Kom i kontakt med vores team på platformen!

Vores projektpartnere