18 November 2022

Written by Adam Ahmed Hansen

Udfordinger i ASEAN: foredrag i Asia House

Kom den 23. november fra 15:00-16:30 til et spændende foredrag om at navigere gennem globale spændinger

Lyt med på et debat om ASEAN og bliv klogere på de initiativer og udfordringer, som Sydøstasien står over for nu.

Indonesien har lige været vært for årets G20 topmøde, den 15.-16. november, og Thailand er vært for APEC-topmødet 2022 den 18.-19. november. Dette seminar diskuterer, hvordan ASEAN navigerer gennem nutidens multidimensionelle kriser.

To velkendte eksperter, Steffen Gram og Camilla Sørensen, vil introducere emnet og diskutere de initiativer og udfordringer, som Sydøstasien står over for. Steffen Gram, journalist, tidligere redaktør og tv-vært, har dækket livet uden for Danmark i årtier. Camilla T.N. Sørensen, ph.d. og lektor ved Institut for Strategi- og Krigsstudier, Den Kongelige Danske Forsvarsakademi.

Foredraget finder sted onsdag den 23. november kl. 15.00-16.30, i Asia House. Alle er velkomne men registrering (enten fysisk eller gennem tilsendt link) er nødvendig her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hold dig opdateret

Få nyheder om de sydøstasiatiske markeder

Relaterede artikler

1 December 2022

En kæmpe milepæl for DASN’s LinkedIn-gruppe

Netværket der bringer din SMV tættere på Sydøstasien. Sammen styrker vi danske entreprenørers og SMV’ers adgang til – og succes i – de sydøstasiatiske markeder. Det er et relationsopbyggende peer to peer netværk.

24 August 2022

Landeseminar om forretningsmulighederne i Thailand

Vi er hos Dansk-Asiatisk SMV Netværk meget glade for endelig at kunne invitere danske virksomheder og erhvervspersoner til det første af en række landeseminarer om de mest spændende vækstmarkeder i Sydøstasien.

23 August 2022

Dansk-Asiatisk SMV Netværk rækker ud til Malaysia

Da DASN var i Kuala Lumpur for at møde nogle af netværkets medlemmer have Wong Y.C. Amos fra Malaysian Danish Business Council arrangeret et uformelt møde med Brian Joergensen, Michael Ernst, Henrik Toftum og Per Friis Knudsen. En god omgang dansk hygge, krydret med en masse god viden og brugbare råd.